Stijladvies aan huis

Vele mannen bezoeken met veel plezier de authentieke Tailormade showroom van Edgar N. in Driebergen-Rijsenburg. Deze ligt centraal in het land en parkeren is gratis en dichtbij de showroom. Edgar kent de stijl en garderobe van zijn clientèle en gedurende een afspraak van gemiddeld een uur wordt de zakelijke garderobe uitgebreid of vervangen.

Heb je weinig tijd of het gevoel dat je zakelijke garderobe niet meer up-to-date is of wil je een oprecht advies over de kleding die in je kast hangt dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak bij je thuis te maken. Doel van deze afspraak is om de uitstraling en efficiëntie van je garderobe te maximaliseren en tegelijkertijd de keuzes die je in de ochtend moet maken te minimaliseren.

Thuis worden al je maten opgemeten en kun je in alle rust je nieuwe garderobe samenstellen. 4 weken later wordt alles persoonlijk thuis afgeleverd.

Wil je graag van deze dienst gebruik maken, neem dan gerust contact met me op.
Stuur een mail naar afspraak@edgar-n.nl of bel 0343-511013.

“Succesvolle mensen dragen elke dag hetzelfde”

Barack Obama: “You’ll see I wear only gray or blue suits and white shirts. I’m trying to pare down decisions. I don’t want to make decisions about what I’m eating or wearing. Because I have too many other decisions to make.”

Het draait steeds meer om minimalistische en efficiënte garderobes. Kies voor een verzameling van een paar essentiële kledingstukken van goede kwaliteit om zo meer milieubewust te leven en je niet over te geven aan alle marketing van de merken om je heen.

Dit heeft vele voordelen en Edgar N. helpt je hierbij met zijn “Simplify Your Style” concept. Je gehele zakelijke garderobe wordt met uiterste precisie op maat gemaakt, maar ook voor je vrijetijdskleding biedt Edgar N. mooie oplossingen. Kortom: van Business Monday tot Casual Friday.

De voordelen van een minimalistische en efficiënte garderobe zijn:
+ Je hebt minder keuze
+ Je verliest minder tijd
+ Je hebt minder stress
+ Je verspilt minder energie
+ Je stelt je garderobe met gevoel samen
+ Je brengt een iconische betekenis aan in je garderobe
+ Je bent minder geld kwijt
+ Je krijgt meer rust

Afspraak maken

Edgar Nijdam: “Never forget, you sell what you are!”