• EdgarNijdam

Wat maakt jou onweerstaanbaar?

Bijgewerkt op: 19 sep 2020Zijn het je ogen, is het je stem.

Zijn het de woorden die je zegt als ik weer bij je ben.

Zijn het je ogen, is het je lach.

Zijn het de dingen waarom ik jou niet kan missen, voor geen dag.

Elke dag dat is een wonderdag.


Sommige mensen, ongeacht wie ze zijn en wat ze hebben stralen altijd energie en zelfvertrouwen uit. Zelfs de meest sceptische individuen worden verliefd op deze charmante persoonlijkheden.


Deze mensen brengen leven in elk feest. Zij zijn degenen bij wie je terecht kunt voor hulp, advies en gezelschap.


Je kunt gewoon geen genoeg van ze krijgen en ze laten je achter met de vraag: "Wat hebben ze dat ik niet heb? Wat maakt ze zo onweerstaanbaar?"


Als experience tailor weet ik dat stijlvolle en goed zittende kleding, goed gepoetste schoenen, een paar stijlvolle accessoires, een sterke houding en een krachtige uitstraling zorgen voor aantrekkingskracht. Dit betekent echter niet dat het je onweerstaanbaar maakt. Het verschil? Bij onweerstaanbare mensen komt het gevoel van eigenwaarde van binnenuit.


Onweerstaanbare mensen zijn niet constant op zoek naar goedkeuring, omdat ze genoeg zelfvertrouwen hebben om het in zichzelf te vinden. Er zijn bepaalde gewoonten die ze elke dag volgen om deze gezonde manier van leven te behouden.


Omdat onweerstaanbaar zijn niet het resultaat is van dom geluk, is het tijd om de gewoonten van onweerstaanbare mensen te bestuderen, zodat je ze in je voordeel kunt gebruiken.


Maak je klaar om 'hallo' te zeggen tegen een nieuwe, onweerstaanbare jij en bestudeer de volgende 11 kenmerken goed, zodat jij een verschil gaat maken in jouw omgeving.


Wat maakt mensen onweerstaanbaar:


1. Ze behandelen iedereen met respect


Of het nu gaat om interactie met hun grootste klant of een interieur verzorger die komt schoonmaken, onweerstaanbare mensen zijn ten allen tijde beleefd en respectvol. Onweerstaanbare mensen behandelen iedereen met respect omdat ze denken dat ze niet beter zijn dan wie dan ook.


2. Ze volgen de platina-regel


De Gouden Regel, behandel anderen zoals je behandeld wilt worden, gaat lang niet altijd op.

Deze gaat ervan uit dat alle mensen op dezelfde manier behandeld willen worden en gaat er niet van uit dat mensen worden gemotiveerd door veel verschillende dingen. De een houdt van publieke erkenning, terwijl de ander niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat.


De Platina Regel, behandel anderen zoals ze behandeld willen worden, corrigeert de gouden regel. Onweerstaanbare mensen zijn goed in het lezen van andere mensen en passen hun gedrag en stijl aan om anderen op hun gemak te stellen.


3. Ze vermijden koetjes en kalfjes


Wanneer je mensen benadert met koetjes en kalfjes, zet dit hun hersens op de automatische piloot en wordt voorkomen dat ze echte affiniteit voor je hebben. Onweerstaanbare mensen creëren verbinding en vinden diepgang, zelfs in korte, alledaagse gesprekken. Hun oprechte interesse in andere mensen maakt het gemakkelijk voor hen om goede vragen te stellen.4. Ze richten zich meer op mensen dan op iets anders


Onweerstaanbare mensen hebben een authentieke interesse in de mensen om hen heen. Ze zijn niet geobsedeerd door zichzelf, omdat ze het te druk hebben met de focus op de mensen met wie ze zijn. Het is wat hun onweerstaanbaarheid zo moeiteloos maakt.

Kortom, leg je smartphone neer en concentreer je op de mensen met wie je bent.


5. Ze spelen het spel niet hard


Onweerstaanbare mensen domineren het gesprek niet met verhalen over hoe slim en succesvol ze zijn. De gedachte om op te scheppen komt niet eens bij hen op, omdat ze weten hoe onaangenaam mensen zijn die te hard proberen om anderen ertoe te brengen hen aardig te vinden.


6. Ze erkennen het verschil tussen feit en mening


Onweerstaanbare mensen schrikken er niet voor terug om hun mening te delen, maar ze maken duidelijk dat het meningen zijn, geen feiten. Of het nu gaat om de opwarming van de aarde, politiek, corona of cultuurverschillen, onweerstaanbare mensen erkennen dat veel mensen die net zo intelligent zijn als zij de dingen anders zien.


7. Ze zijn authentiek


Onweerstaanbare mensen zijn wie ze zijn en weten dat niemand van nep houdt.

Mensen worden aangetrokken tot authentieke individuen omdat ze weten dat je hen kunt vertrouwen. Het is gemakkelijk om iemand te weerstaan ​​als je niet weet wie hij/zij werkelijk is.8. Ze hebben integriteit


Mensen met een hoge integriteit zijn onweerstaanbaar omdat ze hun praatje duidelijk en eenvoudig houden. Integriteit is een eenvoudig concept, maar moeilijk in de praktijk te brengen. Om elke dag integriteit te tonen, volgen onweerstaanbare mensen het, ze vermijden om slecht over andere mensen te praten en ze doen het juiste, zelfs als het pijn doet.


9. Ze glimlachen


Mensen weerspiegelen van nature en onbewust de lichaamstaal van de persoon met wie ze praten. Als je wilt dat mensen je onweerstaanbaar vinden, lach dan naar hen tijdens gesprekken en ze zullen onbewust de gunst teruggeven en zich daardoor goed voelen.


10. Ze doen hun best om er op hun best uit te zien, zonder er moeite voor te doen


Er is een enorm verschil tussen hoe je je presenteert en ijdelheid. Onweerstaanbare mensen begrijpen dat moeite doen om er op je best uit te zien vergelijkbaar is met het schoonmaken van je huis voordat er gezelschap komt. Het is een teken van respect voor anderen.


11. Ze vinden redenen om van het leven te houden


Onweerstaanbare mensen zijn positief en gepassioneerd. Ze vervelen zich nooit, want ze zien het leven als een geweldig avontuur en benaderen het met een plezier waar andere mensen deel van willen uitmaken. Het is niet zo dat onweerstaanbare mensen geen problemen hebben, maar ze benaderen problemen als tijdelijke obstakels, niet als een onontkoombaar lot. Als er iets misgaat, herinneren ze zichzelf eraan dat een slechte dag maar één dag is, en ze blijven hopen dat het morgen of volgende week of volgende maand beter zal zijn.Breng deze 11 aandachtspunten samen en ontwikkel jouw onweerstaanbare ‘ik’ en onthoud: hoe meer je je op anderen concentreert, hoe onweerstaanbaarder je wordt.


Weet je nog andere kwaliteiten die mensen onweerstaanbaar maken? Graag hoor ik je mening, want ik leer net zoveel van jou als jij van mij.Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker. Met zijn verhaal, levenslessen en boodschap over “Tailor your Personal Brand” zit hij regelmatig aan tafel bij bedrijven en geeft hij lezingen over dit boeiende onderwerp. De nieuwe brandstory die hieruit ontstaan is, is “The Tailored Man in Blue. It is you. Het gaat niet alleen om het pak, het gaat om de man in het pak!

62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven