• EdgarNijdam

WAAR GAAT JOUW REIS NAARTOE DIT JAAR?

Bijgewerkt op: 9 okt 2020
Ik zie het leven als een reis; een ingewikkelde, roerige, emotionele, mooie en leerzame reis. Een reis vol met obstakels, teleurstellingen, kansen en uitdagingen.


In mijn leven heb ik mijn hoofd vele malen gestoten en een paar keer balanceerde ik letterlijk op de stoeprand. Ik ben er nooit af gevallen, omdat ik iedere keer op tijd inzag dat het leven te mooi, te uitdagend en te boeiend is. Zelfs in moeilijke tijden.

Ik heb mezelf ook nooit in een hokje laten plaatsen. Ik ben wie ik ben en ik doe wat ik doe. Ik weet dat als ik aan mezelf werk, ik sterker en beter word.

Ik heb het gevoel dat veel mensen zich op dit moment in een hokje laten plaatsen. Ze wachten af totdat er iets verandert in hun situatie. Ze leggen hun lot in de handen van anderen.

Een van mijn favoriete quotes is van Jim Rohn. Hij zei heel mooi:

"You cannot change the circumstances, the only thing you can change is yourself".

Ik weet dat dit waar is, want ik heb het diverse malen ondervonden. Iedereen kan zijn eigen reis beïnvloeden. Iedereen kan de stappen zetten die nodig zijn om te groeien. Iedereen kan werken aan nieuwe gewoontes die je sterk, zelfverzekerd en gelukkig maken.

Brendon Burchard ontwikkelde de 6 gewoontes die je leven verrijken, versterken en verduidelijken. Deze 6 gewoontes zijn:

1. Vind "duidelijkheid" in je leven 2. Verhoog je "energie" 3. Ga op zoek naar de "noodzakelijkheid" van je bestaan 4. Verhoog je "productiviteit" 5. Ontwikkel "invloed" 6. Wees "moedig"

Als je besluit om aan 1 van deze gewoontes te werken, zal je zien dat het direct invloed heeft op de 5 andere gewoontes.

Wil jij meer invloed hebben op je reis die "LEVEN" heet? Kom in actie, sta op, wees creatief, zorg goed voor je lichaam en sta open! Neem de leiding over je eigen leven.

Ik wens je een hele mooie reis dit jaar!


Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker. Met zijn verhaal, levenslessen en boodschap over “Tailor your Personal Brand” zit hij regelmatig aan tafel bij bedrijven en geeft hij lezingen over dit boeiende onderwerp. De nieuwe formule die hieruit ontstaan is, is “The Tailored Man in Blue. It is you”.


145 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven