• EdgarNijdam

Netwerken is een feestIk geniet van netwerken en ontmoet graag mensen. Netwerken zie ik als een uitnodiging voor een feestje. Je wordt uitgenodigd op een evenement en je weet dat je daar minimaal 1 persoon leert kennen die iets in je leven gaat betekenen. Met dit gevoel ga ik altijd naar netwerkbijeenkomsten, evenementen en andere bijeenkomsten. Voor mij werkt dit heel goed. Het geeft me energie en ik weet mezelf de juiste manier te presenteren, zodat ik de juiste mensen aantrek.


Tijdens mijn netwerkactiviteiten (online en offline) verkoop ik mijn energie en aandacht. Onlangs werd ik getipt door Shorombo Mooij om mee te doen aan de Pitch & Win actie van Dennis van de Weerd van Proud to Share.


Ik schreef:


There is a new kind of man in the world.

It is the Tailored Man in Blue and it is you.


Hi, ik ben Edgar Nijdam.

Wat leuk je te ontmoeten.


Wat ik doe?


Ik ben maatkleding specialist en heb me ontwikkeld in experience tailoring. Met mijn ervaring, mijn verhaal, mijn levenslessen en mijn boodschap is een nieuwe brandstory ontstaan. De Tailored Man in Blue, it is you.


Het gaat niet alleen om het pak, het gaat met name om de man in de pak.


De man met het talent om te transformeren.

De man met de aandacht, attitude en ambitie om mensen aan te trekken.

De man met het imago dat inspireert.

De man die de leiding neemt over zijn leven en zodoende leider wordt over zijn toekomst.

De man die zich continu ontwikkelt.

De man die duurzame resultaten en relaties opbouwt.


Vanuit dit gedachtegoed is het Tailored Man in Blue netwerk ontstaan.

Het Tailored Man in Blue netwerk wordt het meest exclusieve, stijlvolle, authentieke en inspirerende netwerk van Nederland.


En jij kan hier onderdeel van uitmaken!


Kortom: Denk jij dat het Tailored Man in Blue netwerk bij jou past en wil je je impact, marktwaarde en verkopen verhogen?


Ik ontvang je graag in mijn Tailored Man in Blue showroom.


De volgende dag werd ik wakker en zag ik dit:
Nogmaals dank voor het podium Dennis van de Weerd.


Netwerken omvat interactie met anderen, dus het is de moeite waard om je af te vragen wat je eraan kunt doen om een geweldige eerste indruk achter te laten. Als we deze eerste indruk willen maken die werkt om een ​​krachtig persoonlijk netwerk op te bouwen, moeten we op de hoogte zijn van de verwachtingen van anderen en ons gedrag daaraan aanpassen.


Hoe ik van netwerken een feest maak:


1. Goed luisteren.


Bovenaan mijn lijst staat goed luisteren. Ons succes in netwerken hangt af van hoe goed we kunnen luisteren en leren. Hoe sneller jij en je netwerkpartner leren wat je over elkaar moet weten, hoe sneller je een waardevolle relatie kunt opbouwen. Door goed en aandachtig te luisteren, kunt je mensen helpen de verbindingen te leggen die ze zoeken.


2. Ontwikkel een positieve houding.


Je houding is het eerste dat mensen van je zien. Een consequent negatieve houding zorgt ervoor dat mensen je ontwijken. Een positieve houding zorgt er daarentegen voor dat mensen willen samenwerken en met je willen omgaan. Dit is de reden waarom positieve zakelijke professionals een magnetiserende aantrekkingskracht hebben.


3. Werk samen om anderen te dienen.


Het maakt mensen niet uit hoeveel je weet, totdat ze weten hoeveel je om hen geeft. De bereidheid om samen te werken is essentieel om vertrouwen op te bouwen en sterke relaties op te bouwen.


4. Wees oprecht en authentiek.


Je kunt je hulp, een bedankje en een luisterend oor aanbieden, maar als je niet oprecht geïnteresseerd bent in een ander, zal hij of zij het voelen. Mensen die succesvolle netwerkvaardigheden hebben ontwikkeld, zijn ten allen tijde oprecht. Het draait allemaal om de authenticiteit" die iemand je laat zien. Oneerlijkheid is niet duurzaam.


5. Het vervolg.


Als je iemand een kans aanbiedt en deze persoon je geen follow-up geeft, verspil je al snel geen tijd meer aan deze persoon. Het fortuin ligt in de follow-up en veel mensen vergeten dit en verzamelen alleen maar kaartjes.


6. Betrouwbaarheid.


Het maakt niet uit hoe succesvol de persoon is, als ik ze niet vertrouw, werk ik niet met ze samen. Als je een persoonlijke referentie geeft, zet je je reputatie op het spel. Je moet je netwerk partner kunnen vertrouwen en in ruil daarvoor worden vertrouwd.


7. Wees benaderbaar.


Mensen zullen vergeten wat je zei en deed, maar ze zullen nooit het gevoel vergeten wat je bij ze achterliet. Effectief netwerken begint met benaderbaarheid en je zult ervaren dat alles voortvloeit uit deze manier van denken.


Op dit moment bouw ik aan mijn eigen droom en mijn eigen netwerk, het “Tailored Man in Blue” netwerk. In het “Tailored Man in Blue” netwerk draait alles om Stijl, Leren, Inspireren, Verbinden en Groeien, met als doel impact teweeg te brengen die leidt naar een positievere wereld. Wil je meer weten over dit bijzondere netwerk? Neem even de tijd om mijn videoboodschap te bekijken of neem contact met me op.

Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker. Met zijn verhaal, levenslessen en boodschap over “Tailor your Personal Brand” zit hij regelmatig aan tafel bij bedrijven en geeft hij lezingen over dit boeiende onderwerp. De nieuwe brandstory die hieruit ontstaan is, is “The Tailored Man in Blue. It is you. Het gaat niet alleen om het pak, het gaat om de man in het pak!

82 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven