• EdgarNijdam

Meer Zijn, Minder Hebben.Je leven versimpelen, minder kopen, geen auto meer, minder plastic … Steeds meer mensen ontdekken hoe ze met minder gelukkig of gelukkiger kunnen leven.

Herken je het dat je je moe voelt en het gevoel hebt dat het eigenlijk allemaal een beetje minder moet en eigenlijk ook wel kan? Verlang je er naar om met minder, of zelfs zonder, te doen? Dus met minder hebben, meer zijn, kun jij dat?

In mijn podcast van afgelopen vrijdag met Rolf Bakx, was Meer Zijn en Minder Hebben het centrale onderwerp. Onlangs kreeg Rolf de kans om CCO worldwide van de Romo Group te worden. Rolf werkt al 26 jaar voor The Romo Group en is Algemeen Directeur Nederland. Hij heeft veel passie en liefde voor zijn werk en voor het bedrijf.

Zijn spirituele reis en zoektocht van de afgelopen jaren hebben hem als mens verandert en deze verandering zorgt voor duidelijke en bewuste keuzes in zijn leven. Nee zeggen tegen een prachtige zakelijke kans is er één van. Het verkopen van zijn designer huis is een tweede en vervolgens zijn baan als Algemeen Directeur van Romo opzeggen is een derde bewuste keuze.

Met een vernieuwende blik over hoe je op een simpele manier direct en duurzaam succes kunt bereiken, zowel zakelijk als privé, gaat Rolf volledig overstag in zijn leven. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zal je efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Ben je benieuwd naar de podcast met Rolf Bakx? Ik wens je ontzettend veel luisterplezier.


Ik denk dat we allemaal de behoefte hebben om ons leven simpeler te maken. Minder stress, meer overzicht en meer vrije tijd. Zo’n 10 jaar geleden besloot ik om mijn bedrijf simpeler te maken. Met de slogan, Simpify your Style, liet ik mijn winkel los als multi-brand store en besloot ik mezelf volledig te gaan richten op maatkleding voor mannen.


Ik verliet de stress van de vele fabrikanten, voorraden, personeel, seizoenen en de uitverkoop en omarmde een manier van werken die voor mij beter voelde en me beter paste. Ik werk nu op afspraak, zodat ik oprechte aandacht kan geven. Ook houd ik nu veel tijd over die ik optimaal benut om mezelf als mens te ontwikkelen, zodat ik meer waarde kan toevoegen.


Mijn boodschap, maak maatwerk van je leven en word de TAILOR over je bewustzijn en bestaan, zodat je vrijheid vindt in jezelf en dat durft te delen met de wereld, is een belangrijk onderdeel van mijn werk geworden. Het gaat niet alleen om het pak, het gaat met name om de man in het pak.


Je bent van harte welkom in mijn fijne showroom in Driebergen-Rijsenburg, waar ik graag kennis met je maak.Graag deel ik 9 tips met je over hoe je je leven kan vereenvoudigen:


1. Waarde. Voeg rijkdom en waarde toe aan je eigen leven door waarde toe te voegen aan de levens om je heen. Kijk naar de connecties en interacties die je hebt en benut de kansen om meer waarde aan je relaties te geven. Niet meer spullen of meer advies, maar meer goedheid en empathie.


2. Stilte. Het leven is druk, maar een paar rustige momenten per dag kunnen je beter voorbereiden op alles wat op je pad komt. Maak een dagelijkse stilte tot een essentieel onderdeel van je leven. Zet het in je agenda en laat je familie weten wat je nodig hebt. Zelfs 5 rustige minuten kunnen je hele dag veranderen.


3. Lachen. Zelfs als je hard aan het werk bent om je leven te vereenvoudigen en je bezighoudt met serieuze dingen, zoals een verandering van je carrière of een ingewikkeld proces waar je je in begeeft, zoek dan naar mogelijkheden om met heel je hart te lachen. Lachen biedt geweldige gezondheidsvoordelen, zoals een lagere bloeddruk, het vrijkomen van endorfines. Lachen maakt je een beter persoon om mee om te gaan.


4. Dankbaarheid. Spreek je dankbaarheid hardop uit. Wees dankbaar voor alles wat je hebt. Wanneer je je focus richt op dankbaar zijn voor wat je wel hebt, is er heel weinig tijd of energie om na te denken over wat je niet hebt.


5. Geduld. Terwijl je je leven vereenvoudigt, wees geduldig met de mensen in je leven die er zijn. Wees geduldig terwijl je eenvoud aanmoedigt.


6. Welwillendheid. Geven, geven, geven en nog eens geven. Zelfs als je denkt dat je alles hebt gegeven wat je te geven hebt. Er is altijd meer!


7. Vreugde. Vind kleine dingen die je grote vreugde brengen. Je kunt vreugde vinden in de eenvoudigste dingen, zoals wandelen. Ik maakte eerder deze week een wandeling en vond prachtige paddenstoelen. Creëer vreugde, merk vreugde op en vier vreugde.


8. Congruentie. Acteer, leef en werk op een manier die aansluit bij je kernwaarden. Wees wie je werkelijk bent in gedachte, woord en daad. "Als je buiten jezelf moet treden, weg van je waarden en ziel om aan je behoeften te voldoen, dan zal je niet echt aan je behoeften voldoen."


9. Liefde. Elke keer dat je liefde opmerkt, zeg je "dit is liefde". Door deze oefening zal je merken dat liefde overal is en hoe meer liefde je hebt en geeft, hoe meer liefde terugkrijgt.


Als je een paar van deze dingen aan je "eenvoudige’" leven toevoegt, zal je snel zien dat je niet alle spullen nodig hebt om alles te hebben. Het geheim om alles te hebben, is te erkennen dat je dat al hebt.


En mocht je wat over hebben? Kijk eens op www.jord.nl en doneer een bedrag wat je kan missen.


Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties! En wil je aub deze blog met jouw relaties delen? Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt! Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk :) “Maak maatwerk van je leven” en word TAILOR over je eigen bestaan en bewustzijn, zodat je vrijheid vindt in jezelf en dat durft te delen met de wereld.


Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een eerste breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker en heeft zijn eigen TAILORING model ontwikkeld.


Vandaag de dag werkt Edgar met CEO's, directeuren, ondernemers en leidinggevenden in verschillende branches. Hij verkoopt niet alleen stijlvolle maatkleding, maar helpt mannen de TAILOR te worden over hun eigen leven. Met al zijn ervaring in Experience Tailoring, is hij erachter gekomen dat geen enkel individu hetzelfde is; iedereen heeft een uniek doel en iedereen is hier aanwezig om zijn unieke doel te vervullen. Weet je wat dit is en hoe je dit naar de wereld kunt communiceren? Met jouw verhaal, levenslessen en boodschap kun je het verschil maken in het leven van anderen. Als je dit goed verpakt, zal je meer mensen aantrekken en respect afdwingen.


Met de BLUES training en het TAILORING concept helpt Edgar CEO's, sprekers, ondernemers, kunstenaars en entertainers o.a. hun levensverhaal, levenslessen en boodschap aan de wereld te ontwikkelen en helpt hij ze aan een nieuwe magnetiserende brandstory.


Hiermee vinden ze meer vrijheid om zichzelf te zijn, trekken ze meer mensen/klanten aan, hebben ze meer energie en zijn ze zelfverzekerder, hebben ze een betere relatie met hun publiek en ontwikkelen ze een uniek authentiek personal brand vanuit hun eigen levenslessen.


“The Tailored Man in Blue. It is You". Het gaat niet alleen om het pak, het gaat om de man in het pak! In een pak zitten een hart en een ziel, het gaat om jou!


Maak maatwerk van je leven en word de TAILOR over je eigen leven.

Het TAILORING concept omvat de volgende stappen: Word de Tailor over .......


1. Je Talenten

2. Je Attitude

3. Je Imago en Identiteit

4. Je Leiderschap

5. Je Continue Ontwikkeling

6. Je Relaties en Resultaten

7. Je Invloed en Impact

8. Je Netwerk en Nieuwe klanten

9. Je Groei en Gezondheid


Het is mijn missie om je te helpen "maatwerk van je leven” te maken, zodat je de TAILOR wordt over je eigen bestaan en bewustzijn en je vrijheid vindt in jezelf en dat durft te delen met de wereld.

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven