• EdgarNijdam

Jouw Talent om mensen te Transformeren.
Als je een uurtje geluk wilt, doe dan een dutje.

Als je een dag geluk wilt, ga dan vissen.

Als je een jaar geluk wilt, ervaar dan een fortuin.

Als je levenslang geluk wilt, help dan mensen.


Ik vind dit zo’n mooi Chinees gezegde en ben er in het afgelopen jaar ook achter gekomen hoe belangrijkheid het is om een gevers mentaliteit te ontwikkelen en mensen te helpen met mijn talent.


Stel je een wereld voor waarin mensen niet langer worden geregeerd door hun eigen beperkende mentaliteit en gedrag. Waar iedereen 100% verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en volhard ondanks ontberingen en uitdagingen om zijn dromen waar te maken, en weigert het slachtoffer te worden van kritiek en misbruik van anderen.


Wat een mooie wereld zou dat zijn!


Bevrijd van onze ego's en onzekerheden, zouden we elkaar ondersteunen om ons volledige potentieel te bereiken en levens te creëren die ons vullen met vreugde, doelen en overvloed. We zouden samenwerken om de meest urgente problemen van de samenleving op te lossen en een betere toekomst voor ons allemaal te creëren.


Dit soort realiteit ligt binnen ons bereik… en het begint bij jou. Als je wilt dat de wereld ten goede verandert, is de grootste bijdrage die je nu kunt leveren, de verandering te worden die je wilt zien en door jouw voorbeeld anderen te inspireren om ook hun hoogste potentieel te bereiken.


In mijn TAILORING model is mijn eerste module “The Tailored Man in Blue Transformatie Formule”. Met mijn model richt ik me op ambitieuze ondernemende vrouwen met een missie die een verandering in hun leven willen, die vrijheid willen om te zijn wie ze echt zijn en die aantrekkelijker willen worden voor hun omgeving en hun cliënten.


Ik zie dat veel mensen denken dat het talent dat ze hebben er niet toe doet, maar ik weet zeker dat we allemaal een talent en een verhaal hebben dat er wel toe doet. Als je dit ene talent vindt, zal je een verandering in je leven in gang gaan zetten; zal je de vrijheid vinden om te zijn wie je echt bent en word je die aantrekkelijke persoon die mensen en nieuwe cliënten aantrekt met je talent en je verhaal.


Dit gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf en het vergt moed om jezelf te ontwikkelen en op zoek te gaan daar je diepste verlangen.Ik heb 5 tips voor je om de eerste stappen te zetten in het vinden van je talent waarmee je mensen kunt inspireren.


1. Concentreer je eerst op jezelf


Als je de wereld wilt veranderen, moet je bij jezelf beginnen. Als het erop aankomt, heb je controle over slechts DRIE dingen in het leven: de gedachten die je denkt, de beelden die je visualiseert en de acties die je onderneemt. Als je je concentreert op het denken van positieve gedachten, het visualiseren van meer succesvolle resultaten en het ondernemen van positieve actie om die resultaten te bereiken, zal je gegarandeerd betere resultaten ervaren in je persoonlijke en professionele leven. Bovendien zal je indruk maken en anderen inspireren die betere resultaten in hun eigen leven willen ervaren.


2. Zet je in voor continue zelfverbetering


Het plezier van leren ligt in het proces, niet in het eindresultaat. Wanneer je jezelf wijdt aan een leven van voortdurende zelfverbetering en groei, blijf je nieuwsgierig en open en in een staat van constante groei. Dit maakt je leven niet alleen interessanter en zinvoller, het inspireert ook anderen om in jouw voetsporen te treden. En hoe meer mensen ervoor kiezen om continu te groeien en te verbeteren in plaats van in een staat van stagnatie te blijven, hoe beter het zal zijn voor de wereld.“Leef alsof je morgen sterft en leer alsof je voor altijd zou leven”. - Gandhi


3. Zie uitdagingen als kansen


Mensen zeggen dat ze een beter leven voor zichzelf willen creëren, maar al te vaak geven ze het op bij de eerste tekenen van problemen. De weg naar succes kent obstakels en uitdagingen, ik ken deze als geen ander, maar tijdens het overwinnen van die obstakels word je het soort persoon dat in staat is om het soort leven te creëren dat je wilt leven.


Als je doorzettingsvermogen ontwikkelt en uitdagingen omarmt als kansen om te groeien en je leerproces uit te breiden, in tegenstelling tot excuses om op te geven en precies te blijven waar je bent, zal je zoveel meer kunnen bereiken in het leven. En je motiveert anderen om het vertrouwen en doorzettingsvermogen te hebben om ook hun eigen obstakels te overwinnen.


4. Wees genereus met je wijsheid, GEEF


Wat als iedereen in je familie stopt met klagen en de volledige verantwoordelijkheid voor hun daden op zich neemt en het leven van hun dromen creëert. Wat als elk lid van je hockeyteam of voetbalteam het leven op deze manier zou benaderen? Wat als elke middelbare scholier in Nederland deze principes kende en ze deze in de klas, op het speelveld en in hun sociale leven in praktijk zou brengen, zodat ze zelfverzekerde volwassenen werden met een duidelijke visie, missie en dromen. Wat als elke man en vrouw in de gevangenis deze waardevolle principes leerden voordat ze weer in de samenleving werden vrijgelaten?


Je kan deze wereld helpen door actief de groei van anderen te faciliteren. Als student van het leven en succes heb je zoveel wijsheid die je de mensen in je leven kunt geven en het grootste geschenk dat je ze kunt geven, is door te delen wat je hebt geleerd en ze te helpen meer succes te behalen in hun eigen leven.


5. Ga je dromen leven en inspireer anderen om hetzelfde te doen


Ieder van ons heeft de innerlijke kracht om het leven te creëren wat we willen, het leven waarvan we dromen, het leven waarvoor we geboren zijn. Ieder van ons verdient het om ons volledige potentieel te leven en onze ware bestemming te vinden. Het is ons geboorterecht.


Veel mensen begrijpen dit niet en denken dat ze vastzitten in een leven wat ze zelf ontwikkeld hebben, onderworpen aan de grillen van ons wrede en onverschillige leven. Ze missen het vermogen om door te breken en een beter leven voor zichzelf te creëren.


Je kunt ze laten zien dat ze ongelijk hebben.


Als je je dromen najaagt en je potentieel gaat leven, inspireer je anderen om hetzelfde te doen. En dit zal een enorme impact hebben op de wereld om je heen.
“Durf te Dromen”

Terwijl je de persoon wordt die je wilt zijn, zullen de mensen om je heen je verhoogde energie, positiviteit en impact opmerken en geïnspireerd worden om je acties te modelleren om meer succes in hun eigen leven te behalen. En terwijl ze veranderen, zal je merken dat je wereld meer de plek wordt waar je van droomt, vol steun, liefde, begrip en geïnspireerde mensen die elkaar aanmoedigen tot nog grotere hoogten.


Hoe meer je anderen helpt te slagen, hoe meer JIJ slaagt.


En hier is nog een ander groot voordeel: hoe meer je andere mensen helpt te slagen in het leven, hoe meer ze je willen helpen slagen. Als je je ooit hebt afgevraagd waarom mensen die successtrategieën onderwijzen zo succesvol zijn, dan is dit het antwoord: omdat ze zoveel mensen hebben geholpen om te krijgen wat ze willen, willen degenen die ze hebben geholpen natuurlijk ook graag iets terugdoen.


Hetzelfde geldt voor jou, jij bent een Tailored Man in Blue!


Stel je voor hoe de samenleving zou veranderen als mensen hun potentieel zouden leven en levens zouden creëren waar ze echt van hielden. Samen zouden we alles kunnen bereiken!


Ik wens jou dit oprecht toe!


Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reacties! En wil je aub deze blog met jouw relaties delen? Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt! Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk :) “Maak maatwerk van je leven” en wordt TAILOR over je eigen bestaan en bewustzijn, zodat je vrijheid vindt in jezelf en dat durft te delen met de wereld.


Verbind, Leer en Inspireer en Groei met Stijl in je Pak en word de TAILOR over je eigen leven!

Een stijlvolle groet,


Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een eerste breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker en heeft zijn eigen T.A.I.L.O.R.I.N.G. model ontwikkeld.


Vandaag de dag werkt Edgar met CEO's, ondernemers, leidinggevenden, coaches en influencers in verschillende branches. Hij verkoopt niet alleen stijlvolle maatkleding, maar helpt mannen de TAILOR te worden over zijn eigen leven. Met al zijn ervaring in Experience Tailoring, is hij erachter gekomen dat geen enkel individu hetzelfde is; iedereen heeft een uniek doel en iedereen is hier aanwezig om zijn unieke doel te vervullen. Weet je wat dit is en hoe je dit naar de wereld kunt communiceren? Met jouw verhaal, levenslessen en boodschap kun je het verschil maken in het leven van anderen. Als je dit goed verpakt, zal je meer mensen aantrekken en respect afdwingen.


Met het TAILORING model versterkt Edgar ambitieuze vrouwelijke coaches, sprekers, ondernemers, kunstenaars en entertainers hun levensverhaal, levenslessen en boodschap aan de wereld te ontwikkelen en helpt hij ze aan een nieuwe magnetiserende brandstory.


Hiermee vinden ze meer vrijheid om zichzelf te zijn, trekken ze meer mensen/klanten aan, hebben ze meer energie en zijn ze zelfverzekerder, hebben ze een betere relatie met hun publiek en ontwikkelen ze een uniek authentiek personal brand vanuit hun eigen levenslessen.


“The Tailored Man in Blue. It is You. Het gaat niet alleen om het pak, het gaat om de mens in het pak! Het gaat om jou!


Samen gaan we de wereld een beetje mooier maken. Jij hebt het talent om te transformeren. Met jouw aandacht, attitude en authenticiteit weet je de juiste mensen aan te trekken. Jij hebt het imago dat inspireert. Jij neemt de leiding neemt over je eigen, zodat je de leider wordt van je eigen toekomst. Je ontwikkelt je continu. Op deze manier bouw je aan duurzame resultaten en relaties. Met jouw authentieke personal brand en verhaal maak je impact. Je onderscheid je en valt op in je groeiende netwerk. Je doet waar je goed in bent en leeft je potentieel en dit maakt je gelukkig.


Het is mijn missie om een stijlvol, authentiek en inspirerend netwerk op te bouwen, waar mee we een podium creëren en miljoenen mensen kunnen helpen en inspireren. Kan ik jou verwelkomen in mijn netwerk?


32 keer bekeken0 reacties