• EdgarNijdam

Jouw ULTIEME Trouwpak!

Bijgewerkt op: 29 mei 2020

De Grote Dag!

Ieder jaar trouwen er zo’n 65.000 stellen. Dit betekent dat heel veel aanstaande bruidegoms op zoek zijn naar het voor hun ultieme trouwpak. En dan zijn er natuurlijk ook de vader en de schoonvader van de bruidegom, en de getuigen.

Voordat je de woorden “Ja ik wil” uitspreekt tegen de liefde van je leven, moeten er nog veel zaken geregeld worden. Eén daarvan is je trouwpak. Of je nu kiest voor een tijdloze, klassieke uitstraling of voor een extravagante uitstraling, eén ding is zeker: Je wil er geweldig uitzien en een goed gevoel hebben. Door te kiezen voor maatwerk, heb je de vrijheid om de uitstraling te creëren die je voor ogen hebt. Tot in de kleinste details. Geen stress, geen compromissen en geen zoektocht. Dat is toch wat je wilt.Nodig je getuige, je vader en je aanstaande schoonvader voor een unieke tailormade beleving!

Door ongeveer 1,5 uur te reserveren, hebben we genoeg tijd om kennis te maken, te luisteren naar je persoonlijke wensen en het gehele proces van inmeten en designen te doorlopen. Heb je al iets in gedachten? Voel je vrij dit op voorhand te laten weten. Stuur gewoon een afbeelding van jouw perfecte plaatje.
Kies je stof! Maak je keuze uit een prachtige stoffencollectie. Vanzelfsprekend word je geholpen en geadviseerd bij de keuze van designs, kleuren en stof. De stoffen komen enkel en alleen van de beste Italiaanse fabrieken en samen met onze wedding opties wordt jouw ultieme trouwpak gemaakt.
De maten nemen!

Een pak dat zit als een tweede huid is natuurlijk wat je wilt. Met 105 mogelijke aanpassingen vanuit het basispatroon van het pak en 48 aanpassingen voor het shirt nemen we met aandacht je maten en communiceren we deze met onze kleermakers. Het resultaat? Het ultieme trouwpak!

Designopties!


If you can dream with it, we can build it. Van smalle tot brede revers, van half canvas tot volledig handgemaakt en van diverse knopen en zakken tot fancy voeringen en meer. Onze uitgebreide keuze in designopties zorgen ervoor dat jij de controle hebt over de personalisering van jouw tailormade kledingstukken. Vanzelfsprekend kun je een monogram, naam, trouwdatum of een korte quote laten borduren.


Ready, set, go! Voordat je er erg in hebt, is jouw ultieme trouwpak gecreëerd. Ongeveer 4 à 5 weken later word je opnieuw uitgenodigd om alles door te passen en te stralen. Mochten er kleine aanpassingen nodig zijn? Onze kleermaker zorgt hiervoor.


Cheers to love, laugther and happily even after


Met de rust in je hoofd wetende dat je er fantastisch uitziet op je bruiloft, kun je genieten van de momenten die er echt toe doen!


Of het nu je eigen grote dag is, die van een vriend of een familielid, eén ding is zeker: Je wilt er op je best uitzien.


Edgar Nijdam

Authentic Personal Branding


Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker. Met zijn verhaal, levenslessen en boodschap over “Tailor your Personal Brand” zit hij regelmatig aan tafel bij bedrijven en geeft hij lezingen over dit boeiende onderwerp. De nieuwe formule die hieruit ontstaan is, is “The Tailored Man in Blue. It is you”.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven