• EdgarNijdam

“Als ik het kan, kan jij het ook”.

Bijgewerkt op: 18 dec 2020#TheTailoredManInBlue #ItisYou


“Okay Ed, en nu”, dacht ik vorige week heel even na het afronden van mijn 26e blog. In de afgelopen 6 maanden heb ik 26 blogs geschreven. Ik heb door de A - Z Authentic Personal Branding Stories te introduceren mij aan de belofte gehouden om iedere week een blog te schrijven. Ik begon met de ‘A’ van aantrekkelijk en eindigde afgelopen week met de ‘Z’ van zekerheid. Het schrijven van deze 26 blogs hebben mij veel gebracht en ik heb er veel van geleerd. Ik blogde daarvoor om heel eerlijk te zijn nooit. Ik deelde wel eens wat tips & tricks, maar daar bleef het wel bij. De stap om wekelijks een blog te schrijven heeft veel nieuwe en positieve energie in mijn leven gebracht.


Ik heb veel positief commentaar mogen ontvangen en nieuwe mensen in mijn leven aangetrokken. Zo kreeg ik in de afgelopen maanden veel leuke berichtjes. Dit zijn er een paar:


Wendy de Bonte schreef: “Hey Edgar, wil je laten weten dat je een top inspirator voor me bent! Thanks”.


Marcel Buisman schreef: “Mooi verhaal Edgar, ben zelf bezig met een stukje personal branding. Blijf het moeilijk vinden om de weg te vinden. Zie dat jij lekker bezig bent”.


Nick de Poot scheef: “Knap geschreven, ik ben Fan”.


Van dit soort berichten word ik natuurlijk blij, dankjewel daarvoor. Die blijdschap wil ik graag weer teruggeven. Vanaf nu zal ik mijn “Tailored Man in Blue, It is You” blog wekelijks met je delen.


De “Tailored Man in Blue, It is You” blog gaat over jou.


Jij hebt net als ik het Talent om te Transformeren.

Jij kan net als ik met jouw Attitude, Aandacht en Authenticiteit nieuwe mensen (klanten) aantrekken in je leven.

Jij kan net als ik een Imago ontwikkelen waarmee je anderen inspireert.

Jij hebt net als ik het vermogen om de Leiding te nemen over je eigen leven.

Jij kan je net als ik continu Ontwikkelen.

Jij hebt het in je om net als ik duurzame relaties en resultaten op te bouwen.


“Als ik het kan, kan jij het ook”.


Wat weerhoud je ervan om blogs te gaan schrijven? Helemaal nu is het belangrijk om je (potentiële) klanten te informeren over wat jou bezig houdt. Je traditionele nieuwsbrieven verdwijnen in de e-mail postbussen van anderen. Met een blog creëer je unieke content.


Waarom ik blogs ben gaan schrijven? De voordelen van het schrijven van blogs die ik ervaar zijn er vele. Ik zal er een zestal benoemen:1. Mijn website is professioneler geworden.


Met het schrijven van blogs creëer ik nieuwe en inspirerende content voor op mijn website. Mijn website was voorheen niets meer dan een visitekaartje. Met het starten van het schrijven van blogs is de interactie op mijn website flink toegenomen. Als ik nu een website bezoek van een bedrijf en ik zie geen blog, dan beschouw ik dat als een gemiste kans. Ik kan nu niet beoordelen of diegene veel verstand heeft van zijn vakgebied. Bovendien zou ik graag tips ontvangen.


2. Ik scoor beter in Google zijn zoekresultaten.


Als ik mijn naam nu Google, kom ik op vele fronten naar voren. Mijn zichtbaarheid is enorm gegroeid in de afgelopen 6 maanden. Ik weet dat als ik doorzet, ik een steeds prominentere plek in de Google resultaten zal krijgen. Met een investering van twee uur per week, heb ik in de afgelopen 6 maanden duizenden nieuwe bezoekers aangetrokken. Mijn brandstory, “The Tailored Man in Blue, It is You” staat zelfs helemaal bovenaan. Dit biedt natuurlijk veel perspectieven en kansen voor de nabije toekomst.


3. Ik word er beter van.


Door iedere week een blog te schrijven, ben ik slimmer en communicatiever geworden. Ik durf veel meer dan 6 maanden geleden en ik ben echt gegroeid in mijn maatpak. Bij het schrijven van iedere blog dwing ik mijzelf om goed na te denken over het gekozen onderwerp. Ik schrijf veel over authentieke personal branding en hiermee help ik niet alleen jou, maar ook mezelf en mijn bedrijf. Het is een serieuze win-win situatie.


4. Ik krijg gratis PR.


De blogs die ik heb geschreven hebben tot op heden voor mooie gratis PR gezorgd. Ik ben uit uitgenodigd door Rob Schalker, founder van ‘A Fish named Fred’ voor de Fred Talk. Ik ben uitgenodigd door Alex Lie-Hap-Po voor een online interview voor zijn High Impact Expert netwerk. Ik werk samen met Jort Verhage en zijn bedrijf Pre-Skilling. Ik ben uitgenodigd door Aramik Garabidian in zijn dagelijkse live #DailyBusinessBoost podcast. Ik ben ‘bang’ dat het hierbij niet zal blijven.


5. Ik bouw een publiek en netwerk op.


Door mijn blogs kosteloos te delen, bouw ik aan een publiek en netwerk dat mij steeds meer gaat waarderen en vertrouwen. Wellicht ken je de uitspraak Know, Like, Trust. Mensen moeten je kennen, aardig vinden en vertrouwen voordat ze met je in zee gaan. Ik bouw aan vertrouwen om later te kunnen oogsten. Van trust naar treasure. Bovendien groeit mijn netwerk en dit biedt voor de nabije toekomst tal van mogelijkheden, zoals samenwerkingsverbanden, het verzorgen van een gastblog en nieuwe klanten.


6. Ik bouw aan mijn Personal Brand.


Door het schrijven van mijn blogs laat ik zien wat ik in huis heb als Experience Tailor. Vanzelfsprekend kun je bij mij terecht voor stijlvolle informele en formele maatkleding. In mijn showroom draait alles om persoonlijke uitstraling, stijl en imago.


Met mijn “Tailored Man in Blue, It is You” programma ga ik een stap verder en wil ik je helpen om succesvol te worden, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk als mens. Ik wil je bewust maken van het feit dat je meer in huis hebt dan je denkt. Ik wil je laten zien wat er allemaal mogelijk is als je de eerste stappen zet en het transformatieproces durft aan te gaan in jouw reis.


Jij hebt een groot talent, waarvan je je waarschijnlijk nog niet bewust van bent. Jij hebt ontzettend veel potentie in je en jij kan mensen helpen met het talent dat je hebt.


Dit is ook hoe ik ben begonnen en ik heb de stappen genomen om mijn talent(en) te ontdekken en te transformeren, zodat ik veel meer uit mezelf haal dan ik voor mogelijk hield. En geloof me, dit voelt zo goed en maakt me zo blij, dat ik het jou ook gun.


De “Tailored Man in Blue, It is You” blog gaat over jou.


Jij kan net als ik Impact creëren met jouw boodschap.

Jij kan net als ik een kwalitatief en inspirerend Netwerk opbouwen.

Jij kan net als ik waarde Geven, Geluk delen en Groeien.


“Als ik het kan, kan jij het ook”.


Dankjewel alvast voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reactie!

Ik hoop je een keer te ontmoeten in mijn "Tailored Man in Blue' showroom", waar ik jouw het podium geef, en voeg me gerust toe aan jouw netwerk.

Verbind, Leer en Inspireer en Groei met Stijl in je Pak!

Een stijlvolle groet,

Edgar Nijdam


Edgar Nijdam startte in 1998 zijn eigen bedrijf Edgar N. Lifestyle for Men. Naast bekende topmerken ontwikkelde Edgar zijn eigen merk Edgar N. Na een eerste breakthrough in Zwitserland ontstond een nieuwe formule, “Tailormade for Men”. Confectie werd vervangen door maatkleding. Edgar heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als Authentic Personal Branding spreker en heeft het T.A.I.L.O.R.I.N.G. model ontwikkeld.


Vandaag de dag werkt Edgar met CEO's, ondernemers, leidinggevenden, coaches en influencers in verschillende branches. Met al zijn ervaring in Experience Tailoring, is hij erachter gekomen dat geen enkel individu hetzelfde is; iedereen heeft een uniek doel en iedereen is hier aanwezig om zijn unieke doel te vervullen. Weet je wat dit is en hoe je dit naar de wereld kunt communiceren? Met jouw verhaal, levenslessen en boodschap kun je het verschil maken in het leven van anderen: “Maak maatwerk van je leven"


“The Tailored Man in Blue. It is You. Het gaat niet alleen om het pak, het gaat om de man in het pak! Het gaat om jou!


Samen gaan we de wereld een beetje mooier maken. Jij hebt het talent om te transformeren. Met jouw aandacht, attitude en authenticiteit weet je de juiste mensen aan te trekken. Jij hebt het imago dat inspireert. Jij neemt de leiding neemt over je eigen, zodat je de leider wordt van je eigen toekomst. Je ontwikkelt je continu. Op deze manier bouw je aan duurzame resultaten en relaties. Met jouw authentieke personal brand en verhaal maak je impact. Je onderscheid je en valt op in je groeiende netwerk. Je doet waar je goed in bent en leeft je potentieel en dit maakt je gelukkig.


Het is mijn missie om een stijlvol, authentiek en inspirerend netwerk op te bouwen, waar mee we een podium creëren en miljoenen mensen kunnen helpen en inspireren. Kan ik jou verwelkomen in mijn netwerk?50 keer bekeken2 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven