Over Edgar N.

In het centrum van Driebergen-Rijsenburg aan het authentieke en pittoreske Kerkplein startte Edgar Nijdam in 1998 zijn exclusieve herenmodewinkel ‘Edgar N. Lifestyle for Men’. In 1999 won Edgar N. de Retail Jaarprijs als beste zelfstandige retailer van Nederland.

Sinds 2010 is Edgar zich volledig in maatkleding gaan specialiseren. In zijn authentieke showroom kun je op afspraak terecht voor al je maatkleding. De maatkleding van Edgar N. garandeert een unieke en smetteloze stijl, gemaakt om de persoonlijke uitstraling van ieder individu te verbeteren. Zijn cliënten worden met de uiterste zorg geleid door de keuzes van stijlen, stoffen en accessoires.
Edgar staat bekend om zijn fijne gevoel voor stijl, welke hij zo eenvoudig mogelijk vertaald in zijn oprechte advies. ‘Simplify Your Style’ is eén van zijn favoriete quotes.

Edgar N. bedient mannen die voor stijl gaan op hun wenken. Een tijdloze en toch eigentijdse uitstraling kenmerkt deze man. Stijl, klasse en gevoel voor eenvoud, dat is waar het om gaat. Uitgesproken modetrends zijn van ondergeschikt belang. Hierin is Edgar N. toonaangevend op de Utrechtse Heuvelrug.

Afspraak maken

Edgar Nijdam: “Uiteindelijk gaat het om de man die het pak draagt”!