De Missie van Edgar N.

Het is de missie van Edgar N. jou te helpen een verpletterende eerste indruk achter te laten, zonder ook maar één woord te zeggen.

“Wat kan jij met de kleding die je draagt, bereiken?”

Onzekerheid over je uiterlijk is de nummer 1 onzekerheid die er is. Een persoonlijke overwinning komt voor een publieke overwinning. Simpel gezegd: Als we eerst vreugde willen in maatschappelijk succes, dan moeten we eerst aan ons zelf werken. De invloed van kleding speelt hierin een grote en belangrijke rol. Je buitenkant is slechts 10% van je performance. 90% komt van binnenuit. Die 10% bepaalt echter wel hoe je overkomt op anderen. Met de juiste kleding kun je dit beïnvloeden. Wat denk jij dat je met de keuze van je kleding kunt bereiken?

+ Je bent succesvoller
+ Je wordt serieuzer genomen
+ Je legt de nadruk op je kwaliteiten
+ Je onderscheidt je van anderen
+ Je toont respect
+ Je krijgt de aandacht
+ Je groeit in de GUN-factor
+ Je komt over als een expert
+ Je krijgt de opdracht

“Wil jij graag een verpletterende eerste indruk achterlaten?” Edgar N. kan je hierbij helpen. Samen ontwikkelen we een imago/uitstraling die bij jou past en waarmee je al het bovenstaande zult bereiken. Met zijn “Simplify Your Style” concept wordt je gehele zakelijke garderobe met uiterste precisie op maat gemaakt. Van Business Monday tot Casual Friday.

Afspraak maken

Edgar Nijdam:
“Ik zie het als mijn taak mannen te laten groeien in hun pak, niet qua maat, maar als persoon.”