Wat kun je dit najaar allemaal verwachten bij Edgar N.? Een impressie….

Dream tweed

Deze S120 100% wollen stoffen zijn een van Loro Piana’s meest recente bijzondere prestaties. Je kunt genieten van de uitstraling van deze Tweed zonder dat deze dik en stijf aanvoelt. Deze nieuwe tweedstoffen zijn er in 4 tinten blauw, 2 tinten grijs, 1 groen en 1 bruin. De stoffen zijn gemaakt van luxe wollen kamgaren die zijn gevold en geschoren wat resulteert in een bijzondere mix van sterkte en zachtheid. Ook zijn er ‘Dream Tweed’ stoffen voor prachtige jasjes.

dreamtweed

365 Traveller

Het komend seizoen heeft Edgar N., speciaal voor de drukke reizigers onder ons of voor diegene die op zoek s naar een luxe, high performance pak, de 365Traveller van Loro Piana toegevoegd aan de collectie. Met dank aan de hoog getwiste garens zijn deze stoffen uitermate kreukbestendig en zal een pak van deze kwaliteit na een internationale vlucht zeer snel in vorm zijn.

365-traveller

Pieces of Art

De eigentijdse Glenchecks van Ferla combineert baby alpaca met micro-bouclé katoenen garens. Met een gevoel van wereldsheid met een zachte touch, voelt dit pak als genieten van een glas whiskey on the rocks bij de openhaard na een heerlijke en succesvolle dag.

pieces of art

Understated Luxury

Door het selecteren van de fijnste wol gemixt met een range van andere gevierde materialen als zijde, cashmère en alpaca heeft Edgar N. een collectie gecreëerd van (easy) tailoring schatten die jou helpen aan de mooiste wintermaanden.

understated luxury

Relax & Unwind

Ontdek het meest comfortabele, de ‘knit’ jogging suits van Maggia & Takaoka. We hebben allemaal wel eens zo’n dag: je wil er representatief uitzien, maar niet overdreven formeel. Comfort is de sleutel, maar je wil je ook goed voelen als je voor de spiegel staat. Denk je dat het niet mogelijk is? Vanaf nu wel. Edgar N. introduceert een pak dat aanvoelt als een pyjama, maar waarin je jezelf representatief presenteert. Oftewel: Het ultieme ‘lounge’pak.

relaxuwind

Stretch Camel

De Stretch camel jas is terug van weggeweest. Aan de stof van deze jas is 1% elastan toegevoegd voor een extra dosis comfort en een waterafstotende finish. Zijn unieke kwaliteiten gaan echter nog verder. De camel jas is gemaakt van kameelhaar, verzameld in de Alashan regio in China en Mongolië en gesponnen in een topkwaliteit door de Italiaanse wever Lanificio Colombo (wereldwijd expert in speciale garens). Deze stof is zowel exotisch en geraffineerd als lekker warm en comfortabel.

stretchcamel

Pea Coat

Het is bijna herfst en dat betekent tijd voor een nieuwe jas. De Pea Coat is een oprechte klassieker. Double-breasted stijl met peak lapels en schuine welt zakken. De perfecte casual jas met een stijlvolle uitstraling voor het komende najaar.

peacoat

KEY PIECES –Amsterdam Blues 365 denim shirts

Edgar N. introduceert 3 nieuwe, medium-lightweight, gewassen jeans shirts geweven door Albiate. Deze stoffen zijn zacht, modern en gegarandeert succesvol op jouw Casual Friday!

keypieces