Maatkleding

Op zoek naar maatkleding in …………………… ?
Edgar N. levert maatkleding voor mannen. Business en Casual kleding met een perfecte pasvorm en met oog voor alle details. Je bepaalt alle elementen zelf: van de stof tot het model, van de voering tot de knopen. Door de grote keuze in Italiaanse stoffen en designing creëer je jouw eigen persoonlijke stijl, zodat jouw maatkleding uniek wordt.

We maken eerst een keuze uit de stoffen. Hierna worden jouw maten nauwkeurig gemeten. Samen bepalen wij waar jouw maatkleding aan moet voldoen. Ben je op zoek naar een strakke outfit of prefereer je wat meer comfort? Wil je een moderne eigentijdse uitstraling of een klassieke tijdloze uitstraling? Jij hebt het voor het zeggen.

De volgende stap is het kiezen van de designopties. Het model, de zakken, de voering, de stiksels, de knopen en vele andere zaken als het gaat om pakken, jasjes, jassen en broeken.

De boorden, de manchetten, de knopen en de stiksels van jouw overhemden en poloshirts. Ook voor schoenen en accessoires ben je bij Edgar N. op het juiste adres.

Heb je een pak of shirt dat je prettig vindt dragen? Neem het gerust als voorbeeld mee.

Edgar N., voor al je maatkleding! Aandacht die zich uitbetaald in resultaten.