Kostuum op maat door Edgar N in Utrecht

Als je een kostuum op maat wilt laten maken ben je bij Edgar N in Utrecht van harte welkom. Onze prachtige maatwerk kostuums zijn draagbaar, stijlvol én sluiten volledig aan bij jouw persoonlijke wensen. Met de maatkleding van Edgar N draag je altijd een kostuum waarin jij je op je gemak voelt. Klasse, stijl én een op maat gemaakte service zijn daarbij een zekerheid.

De stijlvolle man van nu hecht steeds meer waarde aan de kleding die hij draagt. Deze hoeft niet zozeer te voldoen aan de laatste modetrends, maar moet vooral draagbaar en stijlvol zijn in elke situatie. Een maatpak dat het persoonlijke imago onderstreept is daarbij van groot belang. Als je op zoek bent naar een maatwerk kostuum in Utrecht, staat Edgar N graag voor je klaar. Zo kun je jouw eigen stijl door laten voeren in de kleding die je draagt.

En daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar een kostuum voor casual of zakelijk gebruik. Stijl en klasse uit zich vooral in een goede pasvorm, afwerking én stoffen van hoge kwaliteit. Door de kleine details aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren, draag je altijd een uniek kostuum dan stijlvol is voor elke gelegenheid.

Kostuum laten maken in Utrecht

Kostuum op maat door Edgar N in Utrecht

Foto: Menno Ringnalda

De eigentijdse man hecht waarde aan stijlvolle kleding die geschikt is om altijd en overal te dragen. Een tijdloze look straalt namelijk altijd klasse en elegantie uit. Zeker als het kostuum ook nog eens op maat wordt gemaakt. Dit uit zich niet alleen in een perfecte pasvorm, maar ook kleine details kunnen geraffineerd verwerkt worden in een maatwerk kostuum.

Daarmee ondersteun je jouw imago en persoonlijke stijl. Door bijvoorbeeld de stiksels, stof, pasvorm of voering van het maatpak geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Zo beschik je dus altijd over een uniek kostuum van Edgar N in Utrecht. Door de fijne pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen, voel je je niet alleen stijlvol maar straal je dat ook uit.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse casual look, of liever voor een zakelijk kostuum gaat wat klasse en stijl uitstraalt. Als je een kostuum op maat wilt laten maken in Utrecht ben je bij Edgar N dan ook van harte welkom. Door de ruime ervaring in de branche kunnen we je natuurlijk ook altijd voorzien van een op maat gemaakt advies.

Neem contact op