FAQ

Waarom de keuze voor maatkleding?

Maatkleding zit beter en comfortabeler dan confectie. De aandacht voor het inmeten, zorgt ervoor dat de kleding die voor jou gemaakt wordt, direct als ‘eigen’ aanvoelt. Je voelt je hierdoor sterker en zelfverzekerder. Je hebt een ruime keuze in stoffen en prijsklassen. Dit betekent dat ieder ‘plaatje’ gerealiseerd kan worden. Je kiest voor gemak. Jouw maten staan nu vast en je hebt je eigen adviseur. Vanaf heden hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke uitstraling.

Hoe ziet het proces eruit?

1. Je maakt een afspraak. Houd hierbij rekening met een ruimte van één uur in je agenda.
2. We maken kennis en bespreken wat je voor ogen hebt.
3. Op zeer zorgvuldige wijze worden je maten ingemeten.
4. Naar aanleiding van je wensen word je door de stoffen geleid.
5. Nu de stof uitgezocht is, word je geadviseerd over het design van het kledingstuk.
6. Je kledingstuk staat vast en gaat in productie.

Wat is de levertijd van maatkleding?

De levertijd van de Business Essentials en Seasonal collectie bedraagt 4 weken. Bij specifieke wensen buiten deze collecties om bedraagt de levertijd 5 tot 6 weken.

Wat zijn de prijzen van maatkleding?

De prijs van maatkleding is afhankelijk van de keuze van de stof en de maakwijze. De technologie heeft ervoor gezorgd dat Edgar N. zeer goede kwaliteit maatkleding levert tegen concurrerende prijzen. Het prijsverschil met de bekende Italiaanse, Duitse en Engelse confectiemerken van deze tijd is te verwaarlozen. De aandacht en service die wordt gegeven maken het verschil. Goed zittende en kwalitatieve maatkleding betaalt zich snel terug. Je voelt je sterker en zelfverzekerder wat resulteert in persoonlijke groei.

Wat is de garantie?

De garantie die Edgar N. levert is 100% tevredenheid. De samenwerking is volledig gebaseerd op een win-win situatie.