De schoen die (bij) iedereen past

Speciaal voor de Health Promoters in Zuid-Afrika, ontwierp Edgar Nijdam de eerste Walk4Health schoen; een sportieve en stijlvolle zomersneaker van 100% suède in de kleuren van de Zuid- Afrikaanse vlag. Met de aanschaf van deze sneaker steunt u de bewoners in de township bij Kaapstad!

“Uitzonderlijk initiatief waar ik graag mijn handtekening onder zet. Want gezondheid gaat voor alles!”
Mariska van Kolck
Goodwill ambassadeur Health Promoters

Walk 4 Health

Waarom deze speciale schoen met deze kleuren?

Niet voor niets is er gekozen voor deze kleuren want deze schoen gaat de Zuid-Afrikanen in de townships in de buurt van Kaapstad ondersteunen. Van iedere schoen gaat er namelijk € 20,- naar Health Promoters in Zuid-Afrika. Je loopt dus met een missie en iedereen die de stap met deze schoen zet, ondersteunt hen.

BESTEL NU ONLINE JOUW WALK4HEALTH SCHOENEN

Walk 4 Health

Preventie door Educatie

Health Promoters geven gezondheidsworkshops aan de townshipbewoners over hun gezondheid. Door bijvoorbeeld goede Hygiëne kunnen ziektes voorkomen worden. Door het geven van deze workshops redden Health Promoters levens. Iedere dag sterven er nog steeds mensen aan bijvoorbeeld diarree. Daarnaast bieden deze workshops ook een toekomst. Door het volgen van deze workshops, behalen ze een diploma waardoor de kans op werk wordt vergroot.

BESTEL NU ONLINE JOUW WALK4HEALTH SCHOENEN

Walk 4 Health

Zet de stap met deze schoen en red levens

Voor € 99,00 (exclusief bezorgkosten) loop jij mee voor Walk4Health. Bestel de schoenen via de webshop. Na ontvangst van je betaling gaat onze leverancier in Spanje, deze speciale schoen, met de hand maken. Het is dus echt een stukje ambachtelijk werk voor een goed doel! Na ongeveer 2 maanden kun je de stijlvolle Walk4Health sneakers bij je thuis verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edgar Nijdam via bestellen@walk4health.nl

BESTEL NU ONLINE JOUW WALK4HEALTH SCHOENEN